Καλέστε μας (+30) 23820 81304
ή Στείλτε μας email tzitziklis@gmail.com

Η εταιρεία μας

Το χθες συναντά και δένει αρμονικά με το σήμερα.

Η πείρα των 100 και πλέον ετών, η άριστη γνώση, το μεράκι, καθώς και η αγάπη για το αντικείμενο των κεραμικών προϊόντων, οδήγησαν τον Τζιτζικλή Χρήστο να ιδρύσει ως οικογενειακή επιχείρηση, ένα καινούργιο υπερσύγχρονο εργοστάσιο ανώτερης παραγωγής ειδικών κεραμικών προϊόντων.
Η εταιρεία μας ΕΥΡΩΚΕΡΑΜΙΚΗ ΤΖΙΤΖΙΚΛΗ Α.Ε έχει έδρα τα Γιαννιτσά στο 3ο Γιαννιτσών-Εδέσσης και ιδρύθηκε το 1999.  Μετά από συνεχείς μελέτες και έρευνες, κύριος στόχος μας είναι η υλοποίηση νέων και εξελιγμένων προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Τα προϊόντα μας  περιλαμβάνουν τέσσερις κυρίες κατηγορίες:
> Τούβλα συμπαγή
> Πλακίδια επενδύσεως
> Κεραμίδια Βυζαντινού τύπου κατάλληλα για εκκλησίες
> Τούβλα – Πλάκες χειροποίητες που χρησιμοποιούνται σε Αναπαλαιώσεις κτιρίων

Η επιφάνειά τους δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία και συντήρηση, ενώ οι ποικίλες τους, διαστάσεις και σχέδια βοηθούν στην δημιουργία εξαιρετικών χώρων, προσδίδοντας έτσι έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, στον χώρο σας.   Οι υψηλές μηχανικές αντοχές των προϊόντων μας σε παγετό και σε απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, τα καθιστούν κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε επίσης και ειδικές παραγγελίες που εσείς επιθυμείτε.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και καινοτομία μας καθιστά έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την υλοποίηση των έργων σας. Είμαστε πεπεισμένοι πως η συνεργασία μας θα σας παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ενδιαφέρεστε να συζητήσουμε σχετικά με ένα ειδικό έργο ή προϊόν που χρειάζεστε, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες που εσείς επιθυμείτε

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.
 
Μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε κάθε σας επιθυμία πραγματικότητα. 
 

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…